Wie

Naam: Max Leermakers
Bouwjaar: 1981
Woonplaats: Boxtel
Interesse: Vette meubels en tof interieur, in combinatie met sport en een goed bakje koffie
Doel: Groot worden door klein te blijven en persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel te stellen

Anderen over Max:

Door Silvia:
Als Max niet aan het werk is, kun je hem waarschijnlijk vinden op een sportveld. Regelmatig wordt er met vrienden getennist en wekelijks doet hij mee in de zaal volleybal competitie. Helaas is basketbal wegens blessures er niet meer bij, maar het potje honkbal of beach volley op zijn tijd laat zijn brede interesse in (bal)sport zien. Alle verbrande calorieën worden met liefde daarna weer aangevuld. Max is een echte bourgondiër en staat ook graag uitgebreid in de keuken voor vrienden en op de inmiddels welbekende pannenkoekenavond staat hij vrolijk voor 18 eters te bakken.

Door Maurice:
Max is erg praktisch, heeft een goed ruimtelijk inzicht en oog voor detail. Wat hij ziet of bedenkt kan hij (na)maken. Zodra hij een (kale) ruimte binnenloopt, ziet hij direct mogelijkheden voor inrichting, aankleding en sfeer. Hij geniet van de geur van hout. Max is daarnaast een echte bourgondiër en maakt altijd tijd voor een babbeltje. Kortom, voor welke klus dan ook...Max is ervoor uit het juiste hout gesneden :)

Door Bep:
Max werd geboren 36 jaar geleden,
en was in zijn puberteit al plannen aan het smeden.
Hij was sociaal, actief, en wilde in van alles handelen,
en nu gaat hij met MEUBEL-IDEE een nieuwe weg bewandelen.
Mama is trots op zo'n prachtige, creatieve en ondernemende zoon,
Hopelijk wordt hij over een tijdje uitgeroepen tot MEUBEL-ICOON !

Door: …
Heeft u een leuke aanvulling op deze 3 teksten, stuur het in via het contactformulier of een directe mail. Bedankt alvast, kei leuk!!